| ben serra=) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
cemre_delisi Cemre-ji Admin Serra
Mesaj Sayısı : 75 En Sevdiğin Hepsi Kızı..! : cemre kemer En iyi Admin..! : serra Adın..! : serra=) Kayıt tarihi : 04/01/08
| Konu: ben serra=) Cuma Ocak 04, 2008 2:01 pm | |
| merhaba arkadaşler ben serra | |
|
| |
melis_ceyhan Gülçin-ji Admin MeLis
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 30 En Sevdiğin Hepsi Kızı..! : GüLçiN En iyi Admin..! : Admin olan herkez Adın..! : melike (melis) Kayıt tarihi : 04/01/08
| Konu: Geri: ben serra=) C.tesi Ocak 05, 2008 6:36 pm | |
| mrb serra bnde melike ama 2.adım melis olduğu için genellikle melis kullanılıo | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 75 En Sevdiğin Hepsi Kızı..! : cemre kemer En iyi Admin..! : serra Adın..! : serra=) Kayıt tarihi : 04/01/08
| Konu: Geri: ben serra=) C.tesi Ocak 05, 2008 11:43 pm | |
| - melis_ceyhan demiş ki:
- mrb serra bnde melike ama 2.adım melis olduğu için genellikle melis kullanılıo
MRB MELİSJIM | |
|
| |
yoshy_egemen Yoshyci Admin Egemen
Mesaj Sayısı : 51 En Sevdiğin Hepsi Kızı..! : yoshy En iyi Admin..! : ben=) Adın..! : egemen Kayıt tarihi : 06/01/08
| Konu: Geri: ben serra=) Paz Ocak 06, 2008 1:21 am | |
| | |
|
| |
Lokumcq! Eren-ji Admin YağMuR
Mesaj Sayısı : 57 En Sevdiğin Hepsi Kızı..! : Eren+Gülçin En iyi Admin..! : Ben Tabiki; Adın..! : Yağmur..! Kayıt tarihi : 31/08/07
| Konu: Geri: ben serra=) Paz Ocak 06, 2008 9:45 am | |
| sLm merabaLar neşe kaynasitenin çıLgını geLdi.İşte karşınızda yağur.(kırıLmayın ha) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 30 En Sevdiğin Hepsi Kızı..! : GüLçiN En iyi Admin..! : Admin olan herkez Adın..! : melike (melis) Kayıt tarihi : 04/01/08
| Konu: Geri: ben serra=) Ptsi Ocak 07, 2008 2:58 pm | |
| mrb cnm | |
|
| |
| Konu: Geri: ben serra=) Ptsi Ocak 07, 2008 6:57 pm | |
| - Lokumcq! demiş ki:
- sLm merabaLar neşe kaynasitenin çıLgını geLdi.İşte karşınızda yağur.(kırıLmayın ha)
analaamdım jnm | |
|
| |
| Konu: Geri: ben serra=) Ptsi Ocak 07, 2008 8:13 pm | |
| YA DİOKİ YAĞMUR : SİTENİN NEŞE KAYNAĞI SİTENİN ÇILGINI GELDİ DİO KENDİSİ İÇİN ANLADIN ? SONRA KIRILMAYIN YAZMIŞ KIRILMAYALIM DİE | |
|
| |
yoshy_egemen Yoshyci Admin Egemen
Mesaj Sayısı : 51 En Sevdiğin Hepsi Kızı..! : yoshy En iyi Admin..! : ben=) Adın..! : egemen Kayıt tarihi : 06/01/08
| Konu: Geri: ben serra=) Ptsi Ocak 07, 2008 8:43 pm | |
| - melis_ceyhan demiş ki:
- YA DİOKİ YAĞMUR : SİTENİN NEŞE KAYNAĞI SİTENİN ÇILGINI GELDİ DİO KENDİSİ İÇİN ANLADIN ? SONRA KIRILMAYIN YAZMIŞ KIRILMAYALIM DİE
hmmm bende anlamamıştımm | |
|
| |
| Konu: Geri: ben serra=) Ptsi Ocak 07, 2008 9:33 pm | |
| ozmn bnm dediğim şeden sonra anlamışınızdır dime | |
|
| |
| |
| |
| ben serra=) | |
|